Vicon hármas fűkaszák az optimális gazdálkodáshoz

Vicon hármas fűkaszák az optimális gazdálkodáshoz

A háromféle fűkasza, amely a különböző igényekhez igazodik, ehhez a Vicon modellek széles választékát kínálja a hatékony, kis súlyú hagyományos fűkaszáktól a termelékeny csúcsminőségű fűkaszákig, páratlan QuattroLink felfüggesztéssel és intelligens GEOMOW funkciókkal.

Minden modell rendelkezik a jól ismert, forgó háromszög vágótárcsákkal, 50% -kal nagyobb vágási hatékonysággal a kiemelkedő vágási teljesítményhez és 30% -kal kevesebb terheléssel minden egyes vágótárcsa esetében a karbantartás csökkentése érdekében.

VI_EXTRA-7100T_001

EXTRA 7100 Vario

10.20m munkaszélesságű EXTR∆ 7100 Vario fűkaszát a termelékeny munkanapokra tervezték. Az új innovatív funkciókkal, mint például a QuattroLink felfüggesztéssel, az átfedések Vario beállításával és a teljes szélességű BreakAway védelemmel az EXTR∆ 7100 Vario nagyon nagy hatékonyságú munkagép. 

VI-EXTRA-7100T-BX-001

EXTRA 7100 Vario BX

Vicon BX automatikusan elvégzi a szalag sebességének a munkaszélességhez történő igazítását, egységes szélességet garantál a kaszaegységek helyzetétől függetlenül. Ha növeli az átfedést a sarkok körül történő kaszáláskor, akkor csökken a szalag sebessége annak biztosítása érdekében, hogy a termény az eltervezetteknek megfelelő helyre kerüljön. A BX szalagok néhány perc alatt könnyen be- vagy szétkapcsolhatók (opció).

TellusGO_front1+screen-ButterflyMower_Vi_New

GEOMOW a kaszálást intelligenssé teszi

GEOMOW átalakítja a Vicon EXTR∆ 7100 Vario fűkaszát egy könnyen kezelhető munkagéppé teszi és sokkal okosabbá is. A Vicon GEOMOW alkalmazás automatikus fordulósávot garantál a szakaszvezérlésen keresztül, növelve a teljesítményt. Ez kiküszöböli a fordulók időzítését és még hatékonyabb kaszálást biztosít.

EXTRA 787T

A vadonatúj EXTR∆ 787T kialakítása a 700-as sorozaton alapul, és olyan jól bevált funkciókkal rendelkezik, mint a QuattroLink felfüggesztési koncepció, a SemiSwing acélkéses szársértő és a szársértő lemez kettős beállítása. Két 3,2 m-es fűkaszaegységből áll, amelyek mindegyikében 8 egymással szemben forgó háromszög alakú vágótárcsa található, ez a kombináció min. 180LE traktorokkal üzemeltethető.

EXTRA 687T

Az EXTR∆ 687T modellt úgy tervezték, hogy a könnyű üzemeltetést tartsa szem előtt. Ez egy egyszerű pillangókombináció, teljesítményigénye min. 150 lóerőnél kezdődik. 2 x 3,18 m fűkaszával szerelten, mindkettő 8 háromszög alakú vágótárcsával és nylon késekkel van felszerelve, az EXTR∆ 687T a produktív munkanapokhoz készült. Az első és a hátsó egységek közötti optimális átfedés biztosítása érdekében a kaszaegységeket kétféle helyzetbe lehet a függesztőkaron pozícionálni.

VIC-EXTRA-390-014

EXTRA 390-395

A Vicon EXTR∆ 390 és 395 sima tárcsás fűkaszák kombinációja hatékony teljesítményt nyújt a 8,70 és 9,50 m munkaszélességével és párosítva az alacsony súlyú kivitelükkel. A középen függesztett fűkaszaegységek a háromkéses tárcsákkal kombinálva páratlan teljesítményt nyújtanak. A talajnyomás hidraulikus "on-the-point" beállítása opcionálisan elérhető.

2020. május 11.