10 éves az Isomatch GEOCONTROL!

10 éves az Isomatch GEOCONTROL!

IsoMatch GEOCONTROL először az Agritechnica 2011 kiállításon jelent meg, azóta sok minden változott a szoftveren belül.

A Kverneland Group Mechatronics az elsők között volt a piacon a precíziós gazdálkodási megoldással, 24 szakaszból és 1 ütemből indulva. Azóta az IsoMatch Tellus terminált, amely az IsoMatch GEOCONTROL használatához szükséges, az IsoMatch Tellus PRO-ra frissítették. Emellett a 7 hüvelykes IsoMatch Tellus GO + terminál is bekerült a precíziós gazdálkodási termékcsaládba, valamint számos kiegészítő, mint például az IsoMatch InLine fénysáv, az IsoMatch Grip joystick és az IsoMatch TopService, hogy csak néhányat említsünk.

Emellett maga az IsoMatch GEOCONTROL szoftver is jelentős frissítéseket kapott, mint például több szakasz, több díj, több nyelv és kompatibilitás a különböző eszközökkel.

Talán még ennél is fontosabb, hogy az IsoMatch GEOCONTROL szoftver lehetővé tette további gépspecifikus vezérlők, mint például a GEOSPREAD és GEOSEED fejlesztését a munkaszélességek és a változó dózisú kijuttatások műtrágya-szórási és vetési műveletek egyidejű kezelésére. Mivel az IsoMatch GEOCONTROL ISOBUS-kompatibilis, minden ISOBUS-kész munkaeszköz vezérlésére használható, legyen szó permetezőről, szórógépről, vetőgépről vagy ekéről stb.

Izgatottan várjuk az IsoMatch GEOCONTROL jövőjét, reméljük Ön is! Csatlakozzon Ön is ehhez a nagy mérföldkőhöz!